Opinionsblogg

För ett sammanhållet Sverige - där alla känner trygghet

 
 

I år är det val. Det är ett ödesval för Sverige och dess medborgare. I fyra år har Sveriges redan befintliga problem förvärras. Fler utanförskapsområden, högre arbetslöshet bland utrikesfödda och en minskad säkerhet. Antingen de fortsatta problem vi ser idag, eller en förändring till det bättre. Det är valet som Sveriges väljare står inför valet 2018.

Sverige är ett fantastiskt land på många sätt och vis. Vi är en välfärds och rättsstat vars främsta uppgift är att garantera din säkerhet. Oavsett om det gäller din ekonomiska trygghet när du blir varslad från företaget du har jobbat på, skall du få hjälp. Eller om du blir rånad, ska gärningsmannen få sitt straff. Den här typen utav fundament är ett måste för ett modernt samhälle såsom Sverige är idag.

Tyvärr kan inte alla människor i dagens Sverige känna sig trygga. Detta är en direkt följd av en ansvarslös invandringspolitik, en dålig sjukvårdspolitik tillika en skamlig kriminalpolitik. Detta är oerhört viktiga politiska områden som den nuvarande regeringen samt de föregående regeringarna låtit haverera.  

Följden av detta haveri är att blåljuspersonal möts av stenkastning, brinnande bilar och upplopp i de svenska förorterna. Sjuksköterskan som tvingades att överge sin lunch för att sjukhusets bemanning inte var tillräcklig möts av svordomar och könsord av våldsamma patienter för att hon gör sitt jobb. Det är denna verklighet i Sverige som regeringarna Löfven och Reinfeldt har valt att blunda för. Det är inte bara regeringarnas flyktingpolitik som har havererat, utan även Sverige, jämfört med vad Sverige var en gång i tiden.

Som ett resultat av de stora haverierna den nuvarande samt de förra regeringarna har format är just den stora segregationen som finns i Sverige. Vi har sett konsekvenserna av en usel borgerlig och rödgrön politik som har lett till den stora segregation som är vardag i många delar av vårt land.

Det är dags för en förändring. En förändring som kommer ske. Sju av åtta partier i Sveriges riksdag har suttit i Sveriges riksdag utan att verka mot dessa problem. Det åttonde partiet, Sverigedemokraterna, har aldrig suttit vid eller aktivt stöttat regeringsmakten. Vi i Sverigedemokraterna har planer, konkreta förslag för att motverka dessa problem. Vi är fullfjädrade och ånyo redo att styra Sverige mot det land vi vill leva i.

Påbörja assimilera - sluta segregera.

Filip Persson

Suppleant Ungsvenskarnas nationella arbetsgrupp

Kontaktperson Ungsvenskarna Syd

Kommentarer

Kommentera